Op zondag 27 maart vertonen we THE OFFICE SPACE een Amerikaanse komedie uit 1999 van Mike Judge (het brein achter Beavis en Butthead) met o.a. Jennifer Aniston, Ron Livingston en Ajay Naidu. The office space is een feest van herkenning voor iedereen die ooit op een kantoor heeft gewerkt. In een kantoortuin werken van 9 tot 5 talloze herkenbare typetjes zoals superirritante chefs, passieloze papierschuivers, raar uitziende mompelaars  en akelige telefonistes, alsook nukkige printers, prefab kantoormuurtjes en natuurlijk het koffiezetapparaat. Centraal staat kantoorslaaf Peter (Ron Livingston) die zijn werk helemaal zat is. Na een mislukte hypnose ziet hij het licht: hij gaat zijn geld verdienen met lanterfanten en komt er nog mee weg ook. Kantoorhumor in optima forma!

De film begint om 14.00 uur, zaal open om 13.30 uur. Kaartjes ad € 4,00 zijn vanaf dinsdag 1 maart uitsluitend verkrijgbaar bij de bar van de SOOP van 11.00 uur tot 17.00 uur. Betalen kan alleen met pinpas. Neem een warme trui of vest mee, voor ons alle veiligheid moet er nog steeds goed geventileerd worden.

Op 24 april vertonen we THE ORIENT EXPRESS een Engelse misdaadfilm van Sidney Lumet uit 1974, met  o.a. Albert Finney, Lauren Bacall, Sean Connery, John Gielgud en Ingrid Bergman. Elegante, sfeervolle Agatha Christie verfilming met een opwindend aantal steracteurs. Aan boord van de Oriënt Express, de fameuze trein van Parijs naar Istanboel, wordt een rijkaard dood aangetroffen. Albert Finney komt als de beroemde Belgische detective Hercule Poirot in actie, om zijn medereizigers onder verdenking van moord te plaatsen. Zijn reisgezelschap is kleurrijk, steenrijk en bovenal onbetrouwbaar. Agatha Christie heeft de film als 84 jarige gezien en ze was er buitengewoon mee ingenomen, maar de snor van de ijdele Hercule Poirot vond ze niet overtuigend.

De film begint om 14.00 uur, zaal open 13.30 uur. Kaartjes ad € 4,00 zijn uitsluitend vanaf vrijdag 1 april te koop bij de bar van de SOOP.