16 september 2021

Beste bezoekers,

Na een aantal drukbezochte zomermaanden zijn de reguliere cursussen weer begonnen en kunt u zich inschrijven voor het winterseizoen. De populaire ‘SOOP-UUR’ lezingen en presentaties gaan weer van start op de laatste donderdag van de maand, te beginnen op 30 september van 16.30 – 17.30 uur. Met daarna de buurtborrel waar naar believen verder van gedachten kan worden gewisseld.
De maandelijkse filmzondagen zijn weer opgepakt, de bridgemiddagen lopen vol (nieuwe leden welkom) en vele computercursussen bieden hun programma’s aan.
De SOOP is er ook voor bezoekers die rustig willen genieten van een drankje en de krant aan de leestafel. Wees welkom want de SOOP werkt gunstig op lichaam en geest. Wilt u samen komen? Ook prima, maak een afspraak met man, vrouw, vriend, buur of vage kennis en uw dag kan niet meer stuk.
Via deze website houden we u op de hoogte van evenementen, activiteiten en cursussen. Wilt u zich inschrijven voor een cursus? Doe dat via de Nieuwsbrief. Bent u nieuw? Meld u dan aan per email voor de Nieuwsbrief via soop@xs4all.nl

De Soop wenst iedereen een prachtig najaar.