Een vervolg voor mensen die één van de vorige twee Engelse cursussen hebben gevolgd die door Graham in 2019/2020 zijn gegeven.*

We zullen doorgaan zoals we begonnen zijn; ons concentreren op Engelse conversatie, uitspraakproblemen en uw vragen. Natuurlijk zullen we nog steeds veel plezier hebben, met delen van verhalen en ervaringen en veel gelach. Onze informele bijeenkomst begint met het onderdompelen in Engels. Bijvoorbeeld: luisteren naar songteksten, filmpjes, radio- of t.v.-programma’s of luisterboeken.

Daarna krijgen de cursisten de kans Engels te spreken in een vriendelijke, ondersteunende sfeer. We kunnen korte oefeningen doen of converseren via vraag en antwoord, woordspellen en discussie.

Uiteraard nemen we maatregelen op het gebied van gezondheid en veiligheid serieus. Deze cursus wordt tijdens de sluitingstijden gehouden in de grote kerkzaal van het nabij gelegen Luther Museum (Nieuwe Keizersgracht 570). Er zal veel ruimte zijn voor de deelnemers (maximaal 8) om afstand van elkaar te houden. Er zullen geen andere mensen aanwezig zijn. Er zijn koffie- en theefaciliteiten en natuurlijk toiletten om uw handen te wassen. 

*De cursus is niet bedoeld voor absolute beginners, maar als er ruimte is, zijn mensen die kennis hebben van Engels (en nam niet deel aan de vorige cursus) ook welkom.
———————————————————————
Duur van de cursus: 8 LESSEN
Dag en tijd: woensdagmiddag van 14.00 – 16.00 uur.
Start: 7 oktober t/m 25 november (ook tijdens de school herfstvakantie 10-18 okt)
Kosten: € 20,00 inclusief lesmateriaal, betalen per pin op de 1e cursusdag
Docent: Graham Hüner
Aanmelden: swm.zijlmans@gmail.com (Simone Zijlmans)