Deze cursus is bedoeld voor mensen die een van de vorige twee Engelse cursussen hebben gevolgd die door Graham in 2019 zijn gegeven.*
We zullen doorgaan zoals we begonnen zijn; ons concentreren op uw Engelse taalzwaktes, uitspraakproblemen en vragen. Er is ook de mogelijkheid voor individuele hulp (alleen voor degenen die het nodig hebben) met smartphone en/of tablet vertaalapps, e-readers, YouTube aanpassingen, vlogs en websites. Natuurlijk zullen we nog steeds veel plezier hebben: we delen verhalen en ervaringen en er valt natuurlijk weer veel te lachen.

Onze informele bijeenkomst begint met onderdompelen in Engels. Bijvoorbeeld: luisteren naar songteksten, filmpjes, radio- of tv- programma’s of luisterboeken.
Daarna krijgen de cursisten de kans Engels te spreken in een vriendelijke, ondersteunende sfeer. We kunnen korte oefeningen doen, of converseren via vraag en antwoord, woordspellen, en discussie.

*De cursus is niet bedoeld voor absolute beginners, maar als er ruimte is, zijn mensen die kennis hebben van Engels (en nam niet deel aan de vorige cursus) ook welkom.


Deze cursus ligt vanwege de corona-epidemie voor onbepaalde tijd stil.